neljapäev, 23. aprill 2015

23.04

Nonii...
Esimene õhtu Tais ja kirjutan kuidas siiani möödunud on. Alustasime lennuga Tallinn-Helsingi. Lennuk oli väike ja tuul tugev :-)  muidu polnud väga hullu, aga kui soomes maandumiseks läks, siis oli ikka väga kõhe. Ja maandumisrajale läksime ka täitsa külg ees. Aga väikse lennuki puhul see normaalne.
Veetsime lennujaamas umbes tunnike ja siis istusime juba suurema lennuki peale. Lend kestis peaaegu 10 tundi... Saime selle aja jooksul kaks korda süüa, nagu nato pakid oleksid olnud :-). Aga ajas asja ära.iga istme ees oli telekas nagu meie uhketes bussides, kusmolidfilmid muusika möngud ja muu jama, muidugi ka kiirused ja kõrgused.
Mina lennul väga magada ei saanud, seega ntänane päev suhteliselt keeruline. Aga, täna öösel saab hotellis magada juba :-)
Jõudsime Taisse meie kella järgi umbes kell kaheksa, ehk siis teie jaoks kell 4 hommikul. Otasime siis natukene mingi lätlase järel ja siis astusime lennujaamast välja. Ja mina sain mis tahtsin :-). Ootasin nii väga seda sooja pahvakat mis näkku lööb ja sain selle. Õnneks oli täna vähe sombune ja vihmane, niiet ära ei tapnud. Siis istusime bussi.
Sõit kestis umbes 3 tundi, sihtkohaga Hua Hin, kus asub meie hotell, kus me esimesed kaks ööd veedame. Hotell on ülimalt ilus ja korralik. Ja bassein on ka, kus ma juba ujumas käisin. Aga sellest saab homme natuke rohkem pilte :-)
Söögist kah, sõime kookospäöhkli suppi kana ja seentega, päris terav oli. Teiseks roaks oli makaronid krevetidega, ja magustoiduks kleepuv riis kolmes erinevas värvis ja mango viilud. Kohaliku toiduga peab natukene harjuma veel, aga muidu oi täitsa hea .

Mul mingi provbleem piltide siia laadimisega, niiet ma panen pildid mkujale ja siia panen lingi kust pilte vaadata päevast, panen mõned vingemad ainult üles.


http://fotoalbum.ee/photos/indrekedala
Votnii, kõik tänaseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar